Informatie

Ben jij op zoek naar een job in de techniek die bij jou past? Schrijf je dan nu in bij Tecpoint Personeels-bemiddeling! Van leerling tot volwas monteur en van werkvoorbereider/calculator tot projectleider; het team van Tecpoint gaat graag voor jou op zoek naar de baan waarin jij je thuis voelt! Ben je op zoek naar een functie in de techniek maar heb je nog niet de juiste plek gevonden? Schroom niet en maak een afspraak of kom gerust langs. Wij hechten veel waarde aan de juiste begeleiding naar de perfecte baan want heb jij het naar je zin, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Het traject van inschrijven tot het daadwerkelijk aan de slag gaan voor Tecpoint, zal op een zeer persoonlijke manier verlopen. Het is van groot belang om je te leren “kennen”. Wat is voor jou belangrijk in een nieuwe baan? Dit is voor iedereen verschillend. Uiteraard is het ook belangrijk wat je vaardigheden en ambities zijn. Tepoint beschikt over een groot netwerk van technische bedrijven in vele disciplines die de vraag naar goed gemotiveerd personeel bij ons heeft neergelegd.

Scholing en Advies
Kom je net van school en weet je nog niet zo goed welke richting je op wilt? Of wil je advies over loopbaanbegeleiding? Ook dan kun je bij Tecpoint terecht. In praktijk kan dat betekenen dat als je bijvoorbeeld zou willen kijken of de elektrotechniek wat voor jou is, we je kunnen koppelen aan een volwas monteur en je op die manier kennis laten maken met het vak. Motivatie is hierin belangrijker dan kennis. Soms weet je gewoon nog niet wat de juiste richting voor jou is. Door praktijkervaring op te doen kun je daarin samen met Tecpoint de juiste keuze maken. Tecpoint kan je verder informeren over leren en werken in de praktijk.

Bemiddeling
Tecpoint bekijkt te allen tijde samen met de sollicitant wat het juiste traject is van de plaatsing bij de opdrachtgever. Zo wordt er gekeken of het een baan voor langere tijd betreft en welke arbeidsovereenkomst het meest geschikt is. Verder wordt er gekeken naar opleiding en werkervaring. We zullen er uiteraard alles aan doen om aan de verwachtingen van zowel de werknemer als de opdrachtgever te voldoen. Niet onbelangrijk is natuurlijk de beloning en de arbeidsvoorwaarden. Tecpoint volgt de richtlijnen van de CAO die geldt voor de branche waarin wordt bemiddeld. Per plaatsing kan dat verschillen. Vooraf wordt alles persoonlijk doorgesproken en schriftelijk vastgelegd. Tevens wordt de werknemer vooraf volledig geïnformeerd over de werkwijze bij zowel de opdrachtgever als bij Tecpoint d.m.v. een zgn. personeelshandboek. Mochten er dan nog vragen zijn, kun je ons altijd bereiken, ook buiten kantooruren.

Praktijkbegeleiding
Tecpoint hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Het is bij ons niet zo dat als we je eenmaal hebben geplaatst, we je aan je lot over laten. Wij streven ernaar om je met regelmaat op de werkplek een bezoekje te brengen. Uiteraard altijd in overleg en wanneer het jou en de opdrachtgever uitkomt. Bij onze buitendienst manager die de taal spreekt van de techniek, kun je met al je vragen en/of opmerkingen terecht. Voortijdig signaleren en oplossen van problemen, kan een hoop ergernis voorkomen! Tecpoint is VCU en NEN- 4400 gecertificeerd. Omtrent alle zaken op gebied van veiligheid en gezondheid op de werkplek, wordt je goed geïnformeerd. Dit gebeurt d.m.v. het uitreiken van het personeelshandboek als ook aan de hand van de zgn. werkplek bezoeken. Voor actuele nieuwsfeiten op gebied van techniek; hou onze website in de gaten. Ook voor de meest actuele vacatures!

copyright © 2010 Tecpoint B.V.   |   Alle rechten voorbehouden.   |  Powered by rickcure.nl